קורס תזונה בארגון

נראה כי הן לטווח הארוך והן בטווח הקצר, לתחום התזונה יש השפעה רבה על ביצועי העובד. כמובן שערכי המזון הינם חשובים אך גם צירופי המזון, כמויות ומועדי האכילה. שינוי באורח החיים של העובד מתחיל משינוי בארגון. 

מטרת הקורס

לעזור לארגונים וחברות שאכפת להם מהמצב הבריאותי והרגשי של עובדיהם, להעניק כלים פרקטיים לשינוי התזונה בארגון ובחיי העובד בפרט. כל זאת דרך פלטפורמה דיגיטלית חדשנית המעניקה למשתתפים חוויה ייחודית, מלאה כיף, גיבוש והנאה.

מה נקבל בקורס?

מה היתרונות של קורס אונליין?

יעדי הסדנה

גלילה למעלה